Üniversite ve Bölüm olarak Erasmus+ çerçevesinde ikili işbirliği içerisinde olduğumuz İtalya’nın Perugia Üniversitesi Öğretim Elemanları, başta Bölüm Öğretim Üyemiz, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Üniversitesimiz Dış İlişkiler Koordinatörü Sn. Yrd.Doç.Dr. Erman Akıllı olmak üzere, Bölüm Başkanımız Sn. Yrd.Doç.Dr. Arif Bağbaşlıoğlu ve Bölüm Öğretim Üyelerimiz Sn. Yrd. Doç.Dr. Öner Akgül, Sn. Yrd.Doç.Dr. Sertan Akbaba, Sn. Yrd.Doç.Dr. Tuğba Bağbaşlıoğlu ile Bölüm Öğretim Elemanlarımız Arş.Gör.Dr. Ayşe Ataş, Arş.Gör Burak Güneş ve Arş. Gör Bengü Çelenk'in davetlisi olarak bölümümüzü ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Dr. Alessia Chiriatti, Yrd.Doç.Dr. Erman Akıllı hocamızın yürütmekte olduğu yüksek lisans dersinde “Uluslararası Politika’da Devlet Dışı Aktörler” üst başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Bölümümüze yapılan bu ziyaret, üniversitemizin uluslararası tanınırlığına ve Bölümümüzün Dış Paydaş fikir alışverişine katkı sunması bakımından verimli olmuştur.