Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü tarafından Maliye Seminerleri serisinin ilki "Kamu Yatırımları" başlığıyla Dr. Volkan Recai Çetin'in sunumuyla 12.12.2019 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. İİBF Maliye Seminerlerinin ilkine; Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü ve SBKY Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fazıl Yozgat, Maliye Bölüm Başkanı Dr. Ögr. Üyesi Deniz Abukan ile Maliye, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler ve SBKY bölümleri öğretim elemanları ve öğrencileri katılmışlardır.

Sunumu gerçekleştiren  T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Ulaştırma ve Lojistik Daire Başkanı Dr. Volkan Recai Çetin’e ve değerli katılımcılara Maliye Bölümü Başkanlığı olarak teşekkür ederiz.