Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrenci topluluklarından Yeni Dünya Uluslararası İlişkiler Topluluğunun davetlisi olarak üniversitemize gelen Marmara Üniversitesi Avrupa Araştırmaları Enstitüsü öğretim elemanı Sn. Emre ERDEMİR ile son günlerde önemi bir kez daha artan Doğu Akdeniz, Kıbrıs ve doğal gaz konuları üzerine kapsamlı bir konferans gerçekleştirildi.  Konferansa çok sayıda öğrenci ve bölüm öğretim elemanı da katıldı. Topluluk başkanı Sn. Ali Rıza ŞAHİN yaptığı konuşmada, konferansın gerçekleşmesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Ahmet GÖKBEL hocamız başta olmak üzere, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Sn. Prof. Dr. Fazıl YOZGAT, Bölüm Başkanımız Sn. Prof. Dr. Nur ÇETİN, Dekan Yardımcımız ve Bölüm Öğretim Üyemiz Sn. Doç. Dr. Erman AKILLI ve Topluluk Danışmanımız  Sn. Arş. Gör. Dr. Burak GÜNEŞ hocalarımıza ve topluluğumuza desteklerini hiç esirgemeyen ve yeni çalışmalar konusunda daima teşvik eden Bölüm Öğretim Üyelerimiz Sn. Dr. Öğr. Üyesi Öner AKGÜL, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Sertan AKBABA, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ATAŞ, Sn. Arş. Gör. Dr. Eyüp ERSOY, Sn. Arş. Gör. Baybars ÖĞÜN ve Sn. Arş. Gör. Bengü ÇELENK'e de teşekkürlerini sundu.  Etkinlik plaket ve katılım belgesi sunulması ile son buldu.