29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 10:00'da Kazakistan Amfisinde gerçekleşecek olan "Kariyer Rehberliği: Geleceğe Yolculuk" etkinliğine tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen bu etkinlikte, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emine Şener, öğrencilere kariyer planlama, iş hayatına hazırlık ve kişisel gelişim konularında rehberlik edecek.

Etkinlik kapsamında, kariyer merkezinin faaliyetleri, iletişim becerileri, mülakat teknikleri ve özgeçmiş hazırlama gibi konularda detaylı bilgiler verilecek. Ayrıca, öğrencilere yönelik sertifika programları hakkında da bilgilendirme yapılacak.

Bu özel etkinlik, üniversite hayatınızın sonraki adımlarına hazırlanmanız için benzersiz bir fırsat sunuyor ve geleceğiniz için önemli kararlar alırken bilgili ve hazırlıklı olmanızı sağlamaktadır. Kariyer yolculuğunuzda bilinçli adımlar atmanız için size ilham vermek amacıyla düzenlenmektedir.

Katılımınız, bu yolculukta sizlere rehberlik etmemiz için bize ilham verecektir. Kariyerinizde sağlam adımlar atmak için bu etkinliği kaçırmayın! Detaylı bilgi ve kayıt için Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.