Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ve Genç Kalite Topluluğu tarafından “Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya Kalite Öğrenci Elçileri ile Buluşuyor” isimli bir program düzenlendi. 25 Ekim 2021 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Gençlere seslenen ve onlardan beklentisini dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, insanın dinamik bir varlık olmasından dolayı sürekli yenilenmesi gerektiğini, aksi takdirde durağanlığın insan enerjisini düşürmesine neden olacağını söyledi. “Onun için her gün yenilenmek, her gün yeniden doğmak, umutla yaşamak gerekir.” diyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, gençlerimizin umutsuzluk hastalığına düşmemeleri için mutlaka ellerinde bir işi, ileriye dönük de bir umudu ve görevi olması gerektiğini kaydetti. Öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim elde etmek için burada olduklarını vurgulayan Rektör Karakaya, kalite çalışmalarıyla bu amaca hizmet ettiklerini ve öğrencileri de kalite sürecine dahil ederek birlikte kurumu güçlü kılmayı hedeflediklerini belirtti.

Rektör Karakaya konuşmasının sonunda öğrencilerin sorunlarını yanıtladı. Program Genç Kalite Topluluğu Başkanı Halil İbrahim Okur tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çiçek verilmesinin ardından sona erdi.