Fakültemiz İşletme bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akgül 3 Aralık Cuma günü Uygulamalı Nitel ve Nicel Araştırma Yöntemleri Eğitim serisi kapsamında "Nitel Araştırma Süreci" başlıklı çevrimiçi bir seminer vermiştir. Seminere fakültemizin Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü akademik personeli katılmıştır. Uygulamalı Nitel ve Nicel Araştırma Yöntemleri Eğitim serisinin son aşaması olarak düzenlenen seminerde Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akgül, sosyal bilimlerde nitel araştırma sürecinin tasarlanması hakkında uygulamaya yönelik bilgiler vermiş, nitel araştırmalarda geçerlik ve güvenirlik stratejileri ve nitel araştırmalarda kullanılan veri analizi teknikleri konularına değinmiştir. Seminerin son kısmında ise nitel araştırmalarda kullanılan bilgisayar programları tanıtılmıştır.