Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri 10 Aralık 2021 tarihinde Kırşehir Açık Cezaevi'ne mesleki tanıtıma yönelik bir teknik gezi yaptılar. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ertuğrul’un eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide, Açık Cezaevi Müdürü Temel Göğüş, öğrencilere cezaevi yerleşkesinde yer alan atölyeleri ve sosyal tesisleri gezdirdi. Gezi sırasında müdür bey ve yardımcıları öğrencilerimizin sorularını cevapladı ve hükümlülerin infaz rejimine yönelik açıklamalarda bulundu. Gezi sonrasında öğrencilerimiz müdür beye Türk bayrağı hediye ettiler. Öğrencilerin hediye takdimine teşekkür eden Temel Bey, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile paydaş olarak işbirliğinin devam etmesini arzuladığını belirtti.