Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine Şener, Genç Kalite Topluluğu tarafından organize edilen etkinlikte “Değişimin Etkili Yönetimi” konulu seminer verdi.

10 Aralık 2021 Cuma günü, üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Genç Kalite Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Hande Kılıçarslan, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk ve Öğrenci Kalite Elçileri katıldı.

Doç. Dr. Emine Şener geldiğimiz çağda değişimin kaçınılmaz olduğunu, değişimin ve yeniliğin olduğu yerde yeniliğe direncin de ortaya çıkacağını belirtti. “Biz hep böyle yaptık!” anlayışının bir değişime direnç olduğunu ve değişimin etkili yönetimi için öncelikle bu anlayışın yıkılması gerektiğini vurguladı.

Verimli geçen seminerden sonra hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle etkinlik sona erdi.