Fakültemizde 18 Mayıs 2022 tarihinde İİBF Akademik Gelişim Dizisi eğitiminin ikinci etkinliği olan "Akademik Yazımda Atıf Programları ve Veri Tabanları" isimli eğitim gerçekleştirildi. Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Öner Akgül'ün konuşmacı olarak katıldığı programa fakültemiz akademik personeli katılım gösterdiler. Doç. Dr. Öner Akgül, akademik araştırma süreçlerinde kullanılan Zotero, Publish or Perish ve Connected Papers uygulamalarını tanıttı. Akgül, atıf programları ve veri tabanlarını etkili kullanmanın akademik çalışmalarda önemli ölçüde kolaylık ve verimlilik sağladığını belirtti ve tanıtılan uygulamalar hakkında akademik personelimizden gelen soruları cevapladı.

Konuşmanın ardından fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nur Çetin, Doç Dr. Öner'e programa katılımından ötürü teşekkürlerini iletti ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.