İktisat ve Maliye Bölümlerinin ortaklaşa organize ettiği “Meslek ve Kariyer Planlaması Seminer” programı Fakülte öğrencilerimiz ve Öğretim Elemanlarının yüksek katılımıyla 25.05.2022 tarihinde saat 15:00’de gerçekleşti.

 
Üniversitemizin Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda yapılan etkinliğe öğrencilerimizin ilgisi yoğundu. Program Kırşehir Ahi Evran Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Başarmak hocamızın Ney Dinletisi ile başladı.



İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oktay KIZILKAYA’nın moderatörlüğünde yapılan program Eğitim Uzmanı Gökhan Güler, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cebrail Uğur ve Dr. Öğretim Üyesi ve Yeminli Mali Müşavir Murat Yüksel hocalarımızın sunumlarıyla devam etti. Programda katılımcı hocalarımız mezuniyet sonrası kariyer planlaması ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşarak, başarılı bir kariyer planlamasının gereklilikleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.


Etkinliğin sonunda farklı kategorilerde hediye çekilişleri yapıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Son olarak katılımcı hocalarımıza İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Yüksek katılımla gerçekleşen etkinlik büyük coşkuyla son buldu.