Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarını 11 Haziran 2022 tarihinde görkemli bir törenle uğurladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi de öğretim elemanları ve mezun öğrencileri ile tam kadro törende yerini aldı.

Törene İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Nur ÇETİN, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları ile çok sayıda mezun öğrencimiz ve aileleri katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN dereceye giren öğrencilere Fakülte birincisi Maliye Bölümü mezunu Fatma KORKMAZ’a, Fakülte ikincisi İktisat Bölümü mezunu Ezgi DAĞISTAN’a ve Fakülte üçüncüsü Maliye Bölümü mezunu Nida Sena GÜNEŞ’e mezuniyet belgelerini ve ödüllerini takdim etti. (Ödül takdimini izlemek için tıklayın)

Mezun öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.