Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN ve beraberinde Maliye Bölümü öğretim üyesi Dr. Murat YÜKSEL, fakültemizin dış paydaş ilişkileri kapsamında Kırşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı’nı ziyaret etmişlerdir. Yapılan ziyarette oda yönetimine yeni seçilen Başkan Sayın Haydar Zengin ve Oda üyelerine hayırlı olsun tebriklerini bildirdiler. Ayrıca görüşmede paydaş ilişkileri kapsamında yapılabilecek ortak projeler değerlendirilmiş olup, özellikle yeni eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan etkinlikler ve gerek öğrenimi devam eden gerekse mezun öğrencilerin staj ve istihdamı konuları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren SMMM Odası Başkanı Sayın Haydar Zengin, fakültemiz ile işbirliğine her zaman açık olduklarını ifade ettiler.