Kırşehir Ahi Üniversitesine Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından “Kurumsal Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanması sebebiyle düzenlenen Kurumsal Akreditasyon Belge Takdim Töreni’ne  katılmak için Üniversitemizde bulunan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin KAR, Fakültemizi ziyaret ettiler.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Gülbahar Üçler ve İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit Bulut’un katıldığı ziyarette yükseköğretimde kalite güvence sistemi ve kalite süreçlerine öğrenci katılımı konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Görüşme sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.