Üniversitemiz iç denetçileri Ahmet GÜLER ve Arslan Can ÜNAL, Fakültemiz Maliye Bölümü öğretim üyesi Dr. Murat YÜKSEL tarafından Maliye Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin Kamu Mali Denetimi dersi konularından olan İç denetim konusunu teori ve uygulamanın daha iyi öğrenebilmeleri için Fakültemize davet edildiler.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN’i ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetlerine yapılabilecek destekler hakkında fikir alışverişinde bulunulmuş ve Dekanımız misafir konuşmacılarımıza teşekkür etmişlerdir.

Maliye Bölümü 4. sınıf Kamu Mali Denetimi dersine konuk olan ve sunum yapan Üniversitemiz iç denetçileri Ahmet GÜLER ve Arslan Can ÜNAL’ın eğitimi öğrenciler tarafından çok yoğun ilgi görmüştür ve soru-cevaplarla tamamlanmıştır.