TÜBİTAK tarafından lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma hayatına ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla yürütülen “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında fakültemizden üç öğrencimizin projeleri TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı. 



Fakülte dekanımız Prof. Dr. Nur Çetin danışmanlığında Uluslararası İlişkiler bölümü 1. sınıf öğrencisi Zeliha Nur Koca'nın "Bacıyân-ı Rum Teşkilatı'nın Günümüz Sivil Kadın Örgütlenmesindeki İzleri Üzerine Bir Araştırma" isimli projesi,

Arş. Gör. Albeniz Ezme Gürlek danışmanlığında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü 4. sınıf öğrencisi Ceren Demir'in Kümelenme Teorisi: Kırşehir Örneği isimli projesi ve

Arş. Gör. İsmail Yazıcı danışmanlığında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü 3. sınıf öğrencisi Burak Büyük'ün Bir Kamu Diplomasisi Aracı Olarak TRT World: Fırsatlar ve Güçlükler isimli projesi TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder, projelerinin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını ve başarılarının daim olmasını dileriz.