Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nur ÇETİN, Kazak Milli Tarım Araştırmaları Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası “Business Valuation: Modern Approaches” adlı bilimsel ve uygulamalı konferansa katılım sağladılar. 12 ülkeden akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Nur ÇETİN Üniversitemizin de tarım araştırmaları alanında pilot Üniversitesi olduğunu belirttiler.

Günümüzde Türkiye ve Orta Asya ülkeleri arasındaki ilişkilerin hızlı geliştiğini örneklerle açıklayan Prof. Dr. Nur ÇETİN, bilimsel ilişkilerin de, özellikle sağlık, yaşam şartları, tarım ve kalite çalışmaları konularında da gelişmesi gerektiğini vurguladılar.

Bu tür akademik faaliyetlerin bilimsel ilişkilerin gelişmesine ve ortak projelerin yürütülmesine katkı sağlayacağını söyleyen Prof. Dr. Nur ÇETİN, bu etkinliği düzenleyen başta Prof. Dr. Nazımgül BERDİMURAT olmak üzere tüm Kazak Milli Tarım Araştırmaları Üniversitesi ekibine teşekkür ettiler.