İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Fatma Bacı Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur ÇETİN Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik “Aile içi iletişim” adlı eğitim verdi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Nur ÇETİN, dünyada kurulan ilk toplumsal kurum olan ailenin Türk kültüründe ve İslam dinindeki değerini açıklayarak, aynı zamanda bugünde de tüm ülkeler için kritik, hatta ulusal güvenlik bakımından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplumun temeli aileye, ailenin temeli de sevgiye dayandığına değinen Prof. Dr. Nur ÇETİN, mutlu evlilik özelliklerini açıkladı. Ailede mutlu ve huzurlu ortamın sağlanması için aile içi iletişimin açık olması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Nur ÇETİN, aile içi eşler arasında, çocuklarla iletişim konusunda önemli ipuçları verdi. Yoğun katılım ve ilgi ile gerçekleşen eğitim sonunda Prof. Dr. Nur ÇETİN, programı organize eden Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğüne ve şirin Kırşehir’imizin güveni ve huzurunu sağlayan Türk Polis teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ettiler.