Yoğun talep ve olumlu geri dönütler üzerine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Fatma Bacı Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur ÇETİN Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik “Aile içi iletişim” eğitimi verdi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Nur ÇETİN, her insanın güveni, mutluluğu ve huzuru ailede aradığını, dolayısıyla aile içi iletişimin her birey için çok önemli olduğunu belirterek, aile içinde yetişkinler arasında, ebeveynler ve çocuklar arasındaki iletişimde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattılar.


Toplumun temeli aileye, ailenin temeli de sevgiye dayandığına değinen Prof. Dr. Nur ÇETİN, mutlu evlilik özelliklerini açıkladı. Ailede mutlu ve huzurlu ortamın sağlanmasında kadının rolüne değinen Prof. Dr. Nur ÇETİN, aile içi iletişim konusunda örnekler üzerinden önemli ipuçları verdiler.


Yoğun katılım ile gerçekleşen eğitim sonunda Prof. Dr. Nur ÇETİN, programı organize eden Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğüne ve katılım sağlayan Türk Polis teşkilatının mensuplarına teşekkür ettiler. Yüksek ilgi ile takip edilen program sonunda görüşler alındı ve fikir alış verişinde bulunuldu.