İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, aynı zamanda Fatma Bacı Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur ÇETİN Adalet Bakanlığı Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeline ailenin önemi ve mutlu aile özellikleri üzerine eğitim verdiler.


E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun konferans salonunda Kurum Müdür Vekili Hüseyin Savaş YAĞMUR, Kurum 2.Müdürü Engin AKYOL, kurum personeli ve mahkumların katılımı ile gerçekleşen programda Prof. Dr. Nur ÇETİN, her insanın ailede mutlu ve huzurlu bir yaşam sürebilmesi adına önemli ipuçları vererek, aile içindeki iletişimin her birey için çok önemli olduğunu vurgulamışlardır.

Ailede kadının yeri ve rolüne de değinen Prof. Dr. Nur ÇETİN, aile içi iletişimin her zaman açık olması, aile bireylerinin sevinçlerini, üzüntülerini, sorunlarını ailede paylaşabilmeleri ve çözüm arayışının birlikte olması gerektiğini ifade etmişlerdir.


Yoğun katılım ile gerçekleşen eğitim sonunda Prof. Dr. Nur ÇETİN, programı organize eden Adalet Bakanlığı Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne, katılım sağlayan kurum personeli ve mahkumlarına teşekkür ettiler. Yüksek ilgi ile takip edilen program sonunda görüşler alındı ve fikir alış verişinde bulunuldu.