Üniversitemizde yürütülmekte olan EFQM çalışmaları kapsamında, Fakültemiz ile Eğitim Fakültesi arasında kıyaslama toplantısı yapılmıştır. 8 Ağustos 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda yapılan kıyaslama toplantısına Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve EFQM Temsilcisi Prof. Dr. Ümit Bulut, Birim EFQM Kriter üyeleri Doç. Dr. Fatih Güzel, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Ataş, Öğr. Gör. Dr. Sinan Baran, Arş. Gör. Hüseyin Arslan, Arş. Gör. Adem Alver ve Fakülte Sekreterliği adına Levent Sapmaz katılmışlardır. Toplantıya Eğitim Fakültesi’nden ise Dekan Yardımcısı ve EFQM Temsilcisi Doç. Dr. Hamza Yakar, EFQM Kriter üyeleri Arş. Gör. Sevil Esma Tunç, Arş. Gör. Fatma Cahide Özçelik, Kalite Birimi Sekreteri Ahmet Kahraman ve Fakülte sekreteri Selçuk Özdaş katılım göstermişlerdir.

Toplantıda, FR-638 Kıyaslama Formunda yer alan sayısal kıyaslama ölçütleri, öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, mezun ilişkilerinin yönetimi, paydaş ilişkileri, öğretim elemanlarının çalışma gruplarına katılımı, çalışma ortamları, birim etkinlikleri, toplumsal katkı faaliyetleri, araştırma-geliştirme faaliyetleri ve web sayfalarının güncelliği konularında görüşmeler yapılmıştır. Toplantının sonunda Kıyaslama raporunun hazırlanması konusu görüşülmüş olup, toplantı görüş ve önerilerin ifade edilmesiyle sonra ermiştir. Eğitim Fakültesi kıyaslama ekibine teşekkür eder, yapılan çalışmaların birimlerimizi geliştirmesini temenni ederiz.