8 Eylül 2023 tarihinde Kalite Yönetim Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, EFQM Modeli Ekibi temsilcilerinden Doç. Dr. Öğr. Öznur AKGİŞ İLHAN, Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT, Dr. Öğr. Üyesi Murat ÇINARLI ve Ekrem ÖZTÜRK EFQM Modeli çalışmaları kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etmiştir. Toplantıda Birim EFQM Temsilcisi ve EFQM Ekibi yer almıştır. Birim EFQM Temsilcisi Doç. Dr. Fatih GÜZEL fakülte çalışmaları çerçevesinde sunum yapmış ve kriter grubu üyeleri alanlarına ilişkin genel değerlendirmeler yaparak ilgili soruları yanıtlamışlardır. Ziyaretçilerimiz mevcut duruma ilişkin görüşlerini sunmuş; fakültemizdeki geliştirilmesi gereken uygulamalar ve örnek olabilecek iyi uygulamaların paylaşılması için tavsiyelerde bulunmuştur. Değerli görüşleri ve katkıları için ziyaretçilerimize teşekkür edilerek fakültemizden uğurlanmıştır.