Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Toplumsal katkı amacına uygun olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi paydaşlarla birlikte faaliyetler yürütmektedir. 14 Eylül 2023 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdrü Atakan ALAN ile Aile Destek Merkezi’nde görüşmeler gerçekleştirdiler.



Devletin kadınlara ve ailelere verdiği destek çerçevesinde Kırşehir’de kurulan Aile Destek Merkezi’nde el işleri, terzi, aşçılık gibi beceri atölyelerinin yanı sıra eğitim sınıfları ve kreş te bulunmaktadır. Kursiyerlerin sosyal, kültürel, mesleki ve kişisel anlamda gelişimlerini hedefleyen Aile Destek Merkez’inde (ADEM) değerlendirmelerde bulunan Fakültemiz Dekanı, Vakıf Müdürü Atakan ALAN ve kurum yetkililer ile görüş alışverişinde bulundular.



Merkezlerin amacına uygun olarak Dekan Prof. Dr. Nur ÇETİN Fakültemiz akademik personeli tarafından kursiyerlere sağlanabilecek mesleki ve kişisel gelişim seminerleri ve eğitimleri konusunda gerekli desteğin sağlanacağını ifade ettiler ve ilişkilerin pekişmesi için kurum yetkililerini kurumumuza davet ettiler.