Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sayın Erdoğan KARTAL’ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Dekan Prof. Dr. Nur ÇETİN, Fakültemizin çok önemli paydaşlarından olan Emniyet Müdürlüğü ile geçmiş dönemlerde yapılan faaliyetler ve etkinliklerin iki kurum için de faydalı olduğunu bildirdiler. Karşılıklı işbirliğin geliştirilmesi konusu görüşülen ziyarette İl Emniyet Müdürü Erdoğan KARTAL ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler, eğitimler ve ortak faaliyetler konusunda işbirliğimizin artarak devam edeceğini ifade ettiler.

Prof. Dr. Nur ÇETİN, İl Emniyet Müdürü Sayın Erdoğan KARTAL’a verimli ve samimi görüşme ortamı için teşekkür ederken fakülte olarak tüm alanlarda işbirliğe açık olduklarını belirttiler.