Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü’nden İş ve Meslek Danışmanları Burcu BALDAN, Döndü İLANBEY ve Özlem KOYUNCU Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN’i makamlarında ziyaret ettiler. Öğr. Gör. Dr. Özlem ŞENLİK’in de hazır bulunduğu görüşmede Fakültemiz ve İşkur arasında işbirliği konuları görüşüldü.



Türkiye İş Kurumu Kırşehir Müdürlüğü tarafından verilen İş Kulüpleri eğitimi, öğrencilerin motivasyonunu artırmayı ve yöntem desteği vermeyi hedefleyen yoğunlaştırılmış bir iş ve meslek danışmanlığı programı olması sebebiyle fakültemiz son sınıf öğrencilerimizin iş yaşamına hazırlanırken kariyerlerine önemli bir katkı sağlayacağından önümüzdeki dönem için  bu çalışmalar planlanmıştır.     

İş ve Meslek Danışmanları Burcu BALDAN, Döndü İLANBEY, Özlem KOYUNCU ve Öğr. Gör. Dr. Özlem ŞENLİK ilgi ve alakaları için Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN’e teşekkür ettiler, Fakülte Dekanımız ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek öğrencilerimizin gelişimi için faydalı olabilecek eğitim ve faaliyetler konusunda işbirliğine her zaman açık olduklarını ifade ettiler.