İşletme Bölümü, yeni gelen öğrencilere hoş geldin demek ve onları üniversite yaşamına hazırlamak amacıyla 19 Ekim 2023 tarihinde saat 13:30'da Z-7 dersliğinde oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi. Bölüm öğretim elemanları, birinci sınıf öğrencileri, öğrenci toplulukları başkan ve temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, öğrencilerimize bölümümüzü tanıtmak ve onlara rehberlik etmek amacıyla organize edilmiştir.

Yapılan oryantasyon programının ana başlıkları arasında bölümün akademik ve sosyal fırsatları hakkında detaylı bilgilendirme, bölüm öğretim elemanları ve diğer öğrencilerle tanışma fırsatı, vizyonumuz ve misyonumuzun paylaşılması, öğrenci toplulukları ile etkinlikleri ile kalite yönetim süreçleri hakkında bilgilendirme yer almıştır.

Bölüme yeni başlayan tüm öğrencilere tekrar hoş geldiniz diyor, üniversite yaşamlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini umut ederek, başarılar diliyoruz.