Bölümümüzde 12 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00’da 102 no’lu derslikte 1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Bölümümüze yeni gelen öğrencilerimize fakültemizin ve bölümün tanıtıldığı toplantıda öğrencilere eğitim-öğretim süreçleri, kalite yönetim sistemi, AYDEP, OBS kullanımı konusunda bilgi verildi. Eğitim programımıza bölüm başkanımız Sayın Prof. Dr. Nur ÇETİN ve bölüm hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Selim BİÇEN, Dr. Öğr. Üyesi Kerem YAVAŞÇA, Dr. Öğr. Üyesi Ender KORKMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Feride Fatma BİLGİLİ ve bölüm araştırma görevlilerimiz Özlem BÜLBÜL, İsmail YAZICI, Albeniz Tuğçe EZME GÜRLEK ve Hüseyin ARSLAN katılım sağlayarak lisans dersleri hakkında bilgilendirme yaptılar.