İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2023-2024 eğitim-öğretim yılı akademik açılış dersi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Özata’nın katılımı ile gerçekleşti. Açılış dersi, turizm yönetimi, iş etiği, kalite fonksiyon göçerimi, öğrenen organizasyonlar, liderlik, insan kaynakları yönetimi gibi çeşitli konularda ulusal ve uluslararası kitapları ve makaleleri bulunan, uluslararası yayınları nedeniyle iki defa sosyal bilimlerde yılın bilim insanı ödülüne, 2023 yılında SSCI yayınları nedeniyle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından ödüllendirilen Prof. Dr. Şevki Özgener tarafından verildi. Prof. Dr. Özgener, çalışmalarıyla son üç yılda SSCI yayınlara yapılan atıflar konusunda da dünyadaki en iyi bilim insanları arasında yer almakta ve özel sektörde danışmanlık da yapmaktadır. Tüm donanımlarına ek olarak “Gelişimi yarım kalmadıkça hiçbir hayat mahvolmaz” ilkesiyle yaşamını sürdüren Prof. Dr. Özgener, açılış dersinde öğrencilerimize iş dünyasında karşılaşacakları olası senaryolar üzerinden yol gösterici bilgiler verdi. İşletme Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı ve öğrencilerin de katıldığı açılış dersinin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Özata, Prof. Dr. Şevki Özgener’e katkılarından dolayı teşekkür ederek belgesini takdim etti.