İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İşkur Kırşehir İl Müdürlüğü arasındaki işbirliği faaliyetleri çerçevesinde İş ve Meslek Danışmanları tarafından Fakültemizin 4. sınıf öğrencilerine eğitim verildi. Fakülte öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla 3 gün süren programda özgeçmiş hazırlama teknikleri,  iş başvuru mülakat teknikleri ve işveren beklentileri,  iş arama kanalları,  beden dili, telefon görüşme, imaj yönetimi gibi eğitimler verildi.

Eğitim sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN ve Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürü Metin Ülgen KAYA öğrencilerle görüştüler. Fakültemizin son sınıf öğrencileri uygulamalı şekilde düzenlenen bu eğitimlerin iş yaşamına hazırlanırken kariyer planlamalarına büyük katkı sağladığını belirttiler.


Türkiye İş Kurumu Kırşehir Müdürü Metin Ülgen KAYA, İş kulübünün amacı gençlerin motivasyonunu arttırmak ve yöntem desteği vermek olduğunu vurgulayarak fakültemiz öğrencilerinin dönüşlerinden memnuniyet duyduklarını ve eğitim programlarını geliştirmeye açık olduklarını ifade ettiler.

Öğrencilerin mesleki hayatı için faydalı eğitimlerin ve faaliyetlerin sağlanması konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN, verimli eğitimler için başta İşkur Müdürü olmak üzere tüm ekibe teşekkür ettiler.


Program sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN ve Türkiye İş Kurumu Kırşehir Müdürü Metin Ülgen KAYA tarafından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.



İlgi ve alakaları için teşekkür eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN, bu eğitimlerin diğer öğrenciler için de düzenleneceğini ve işbirliğimizin artarak devam edeceğini belirttiler.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.