İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İşkur Kırşehir İl Müdürlüğü arasındaki işbirliği faaliyetleri çerçevesinde İŞKUR bünyesinde bulunan “İŞ KULÜBÜ” İş ve Meslek Danışmanları tarafından Maliye Bölümü 4. sınıf öğrencilerimize “Mülakat Teknikleri” eğitimi verildi. Maliye öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla 3 gün süren programda özgeçmiş hazırlama teknikleri, iş başvuru mülakat teknikleri ve işveren beklentileri, iş arama kanalları, beden dili, telefon görüşme, imaj yönetimi gibi eğitimler verildi.


Program sonrasında öğrencilerimize Eğitim sertifikaları İş Kulübü Uzmanlarından Burcu Baldan ve Maliye Bölümü Öğretim Elemanı Selim Şahin tarafından takdim edilmiştir.



Eğitim sonrasında öğrencilerimizi iş hayatına daha donanımlı hale getirmek adına bu tür eğitimlerin devam ettirilmesi konusunda İŞ Kulübü uzmanları ile sonraki eğitimlerin devam etmesi noktasında fikir birliği yapılmış ve gerekli takvim ayarlamaları hazırlanmıştır.


Özverili çalışmalarından dolayı İŞKUR ve İŞ KULÜBÜ çalışanlarına, katılım sağlayan Maliye Bölümü öğrencilerine ve öğrencilerimizin danışmanı Selim ŞAHİN Hocamıza teşekkür ederiz.