Fakültemizin önemli dış paydaşlarından olan İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliğimiz çerçevesinde fakültemiz öğrencilerine 08.11.2023 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü ekibi tarafından çeşitli konularda eğitim verildi.

Fakültemiz Kazakistan amfisinde gerçekleştirilen eğitimde, Kırşehir İl Emniyet Şube Müdürü Erdal ÖZBEK’in koordinasyonu ile uzman personel tarafından öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele, aile içi şiddet, siber güvenlik, sosyal medya kullanımı ve terör örgütlerle mücadele konularında önemli bilgiler verildi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen eğitimde katılımcılardan gelen sorular da cevaplandı.
Program sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN, Fakültemiz öğrencileri için çok faydalı ve gençlerin geleceği bakımından çok değerli bilgiler için Türk Polis teşkilatının değerli mensuplarına teşekkür ettiler ve bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin geliştirilmesi konusunda gayret edeceklerimizi belirttiler.