İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümü öğrencilerimiz 16 Kasım 2023 Çarşamba günü önemli dış paydaşlarımızdan olan Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirerek ilgili birimlerin personelleri tarafından eğitimler aldılar.

Emniyet Müdürlüğü’nün birimlerinin ve ekipmanlarının tanıtımına yönelik eğitim, İl Emniyet Şube Müdürü Erdal ÖZBEK koordinatörlüğünde Narkotik Suçlarla Mücadele, KADES Bilgilendirmesi, Mali suçlarla Mücadele, Trafik denetleme, kaçakçılık ve bomba imha, olay yeri inceleme, silah ve patlayıcı maddeler konu başlıklarında teorik ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

,

Toplum bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak için çeşitli noktalarda bilgilendirme ve farkındalık yaratma ile devam eden eğitimin sonunda öğrencilere seminer gerçekleştirilerek merak ettikleri konular üzerinde duruldu ve soruları büyük titizlikle cevaplandı.

İlgi ve alakalarından dolayı İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.