Kuzey Kıbrıs’ın haklı davasının yılmaz savunucusu olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN’e fakültemizde eğitim gören Kıbrıslı öğrencilerimiz aracılığıyla anlamlı bir hediye göndermiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN, bu anlamlı hediye için KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR’a teşekkürlerini bildirerek bu kutlu davada muvaffakiyetler temenni ettiler.

Üniversitemizin Uluslararası İlişkiler alanında Fahri Doktora unvanına sahip olan KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR fakültemiz öğrencilerine çevrimiçi ders vererek yakın işbirliğimizin artarak devam etmesine büyük katkı sağlamaktadırlar.

Nur Çetin, biz de KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR ve Kıbrıs halkının her zaman yanında olduğumuzu vurguluyor, öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştirmeye gayret ediyoruz; Kuzey Kıbrıs’ın haklı davasını her platformda öğrencilerimize ve halkımıza anlatmaya devam ediyoruz dediler.