Üniversitemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Eğitici Kursu", 19-23 Ağustos 2024 tarihlerinde online olarak düzenlendi. 81 ilden yönetici ve öğretmenlerin katıldığı bu önemli etkinlikte, Fakültemiz İşletme Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Emine Şener ve Doç. Dr. Ertuğrul Güreşçi eğitimci olarak yer aldı.

Doç. Dr. Emine Şener, "Ahilikte Meslek Ahlakı ve Örgütlenme" üzerine bilgilendirici bir sunum yaparken, Doç. Dr. Ertuğrul Güreşçi, "Girişimcilik ve Etik Değerler ile Girişimcilik Sürecinde Değer Oluşturma" başlıklarında katılımcılara ilham verdi. Sunumlar, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Etkinlikte, Ahilik değerlerinin modern iş dünyasında uygulanmasının önemi vurgulandı ve soru-cevap bölümüyle zenginleştirilen programda, katılımcılar görüş ve önerilerini paylaştı.