18 Eylül Çarşamba günü İktisat Bölümü ailesine yeni katılan öğrencilere “Üniversitene Hoşgeldin” temasıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Programda iktisat bölümü birinci sınıf öğrencilerine akademik danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mesut KAÇANOĞLU tarafından bölümün işleyişi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Sonrasında İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oktay KIZILKAYA tarafından üniversitemizin akademik ve sosyal imkânları hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca programda Matematik Eğitimi Anabilim Dalı başkanı ve Ahi Çocuk Üniversitesi müdürü Doç. Dr. Okan Kuzu tarafından bölümümüz öğrencilerine “Sosyal Transkript” uygulaması tanıtıldı. Topluma ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak bilimsel, kültürel, sanatsal, sosyal, toplumsal ve sportif faaliyetlere katılmaları noktasında bilgilendirmeler yapıldı.

Yüksek katılımlı gerçekleşen programın sonunda iktisat bölümüne yeni katılan öğrenciler programın verimli geçmesinden kaynaklı memnuniyetlerini dile getirdiler.