Üniversitemizde yürütülmekte olan kalite (EFQM) çalışmaları kapsamında, Fakültemiz ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi arasında kıyaslama toplantısı yapılmıştır. 30 Eylül 2024 tarihinde Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda yapılan kıyaslama toplantısına Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Birim Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Fatih GÜZEL, Birim Kalite Koordinatörlüğü Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sinan BARAN, Dr. Öğr. Üyesi Emre NALÇACIGİL, Arş. Gör. Selim ŞAHİN, Arş. Gör. Ümit YAPICI ve Tahir ERJEM (raportör) katılmışlardır. Toplantıya Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden ise Dekan Yardımcısı ve Birim Kalite Koordinatörü Prof. Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA ile Birim Kalite Koordinatörlüğü Üyeleri katılım göstermişlerdir.


Toplantıda, nicel kıyaslama ölçütleri, öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, mezun ilişkilerinin yönetimi, paydaş ilişkileri, öğretim elemanlarının çalışma gruplarına katılımı, çalışma ortamları, birim etkinlikleri, toplumsal katkı faaliyetleri, araştırma-geliştirme faaliyetleri, web sayfalarının güncelliği ve birimlerin birlikte yürütebileceği süreç ve faaliyetler konularında görüşmeler yapılmıştır. Toplantının sonunda Kıyaslama Raporunun hazırlanması ve paylaşılması kararlaştırılmış olup, toplantı görüş ve önerilerin ifade edilmesiyle sonra ermiştir.


Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Birim Kalite Koordinatörlüğü ekibine teşekkür eder, yapılan çalışmaların birimlerimizi geliştirmesini temenni ederiz.