Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 1. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak organize edilen Oryantasyon Programları 18-26 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.


Fakültemize 2024-2025 eğitim öğretim yılında kayıt olan öğrencilerimizin katıldığı program 24 Eylül 2024 günü yapıldı. İlgili program Rektör Yardımcı Prof. Dr. Musa ÖZATA’nın açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Musa ÖZATA, yaptıkları konuşmalarda fakülte öğrencilerimizin üniversiteye tercih etmelerinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler ve Üniversitemizin başarılarından bahsettiler.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur ÇETİN konuşmalarında öğrencilerimizin eğitim süreçlerinde dikkat etmeleri gereken önemli hususlardan bahsettiler. Bununla birlikte Fakültemizin güçlü akademik kadrosu ve yapılan çeşitli sosyal ve bilimsel faaliyetlerle öğrencilerin kendilerini her açıdan geliştirmeleri için en verimli şartlarının sağlandığını vurguladılar.

Konuşmaların ardından,  AYDEP, OBS, Kalite Memnuniyet Sistemi gibi üniversitemizde kullanılan yazılım programlarının kullanılmasına yönelik bilgilendirmeler yapılarak toplantı tamamlandı.