Kırşehir Valisi Sayın H. Mete BUHARA fakültemizi ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Sayın Valimiz öğrencilerle bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştirdiler. Yapılan etkinlikte açılış konuşmasını İİBF Dekanı Sayın Prof. Dr. Nur ÇETİN yaptılar. Konuşmasında Sayın Vali ile İİBF öğrencilerinin bir araya gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren ÇETİN, İİBF öğrencileri için bir rol model olan Vali Bey’in tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşılmasının önemini vurguladılar. 

Dekan Hocamızın açılış konuşmasının ardından, Kırşehir Valisi Sayın H. Mete BUHARA konuşmalarını gerçekleştirdiler. Sayın Valimiz sohbet niteliğinde bir konuşma yapacağını belirterek başladığı konuşmasında, Kaymakamlık mesleğinden başlayarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar; mesleğin pozitif yönlerinin oldukça fazla olduğunu ve hem ülkemiz için hem de kişisel kariyer için oldukça önemli bir meslek olmasının altını çizdiler. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen konuşmasında, İİBF öğrencilerinin hedeflerini belirleyerek kariyer tercihlerini netleştirmelerinin önemini belirttiler. 


Konuşmanın ardından, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nur ÇETİN, Sayın Valimize teşekkür belgesini takdim ettiler. Öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.