Fakültemizin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü Siyaset Bilimi Topluluğu öğrencileri Kaman Kaymakamı Sayın Nurullah Kaya'yı Fakültemize söyleşi için davet ettiler.

İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kazakistan amfisinde gerçekleşen programda Siyaset Bilimi Topluluğu Başkanı Burak BÜYÜK’ün açış konuşmasından sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin Dekanı Sayın Prof. Dr. Nur ÇETİN selamlama konuşması yaptılar.

Kaymakamımız Sayın KAYA, öğrencilerimizle buluştuğu programda kaymakamlık mesleğini seçme sebebini, kaymakam olabilme süreçlerini, mülakat ve staj dönemlerinde dikkat edilmesi gereken hususları kendileriyle paylaştılar. Öğrencilerimiz kariyer planlama sürecinde kaymakamlık mesleğiyle ilgili detaylı ve doğru bilgiyi edinme fırsatı buldular. Kaymakamımızın samimi yaklaşımı programın sohbet havasında geçmesini ve öğrencilerimizin sorularını çekinmeden sorabilmesini sağladı.

Kaymakamımız öğrencilerden gelen soruları cevaplamasının akabinde Fakültemizin Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kerem YAVAŞÇA, Sayın Kaymakamımıza teşekkür belgesi takdim ettiler. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile geçen program Kaymakamın katılımcılarla fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.