Fakültemiz, 28 Haziran 2024 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde 2023-2024 Akademik yılı mezunlarını tebrik etmek ve uğurlamak için mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Mezuniyet törenine; fakültemiz akademik ve idari personelleri, mezun öğrencileri ile velileri katılım gösterdiler. 

Mezuniyet programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlatılmış ve Dekan Vekili Doç. Dr. Fatih GÜZEL’in açılış konuşmaları ile devam etmiştir. Daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini dereceyle bitiren 2024 Yılı mezunlarımıza plaketleri takdim edilerek tebrik edildiler.

-Fakültemiz Maliye Bölümü öğrencisi, Hayriye Nur AKKOYUN, “Fakülte Birincisi” olarak,


-Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi, Murat YAŞAR, “Fakülte İkincisi” olarak ve

-Fakültemiz Maliye Bölümü öğrencisi, Sümeyye ANDAÇ, “Fakülte Üçüncüsü” olarak dereceyle mezun olmaya hak kazandılar. Programda kendilerine belgeleri takdim edildikten sonra tebrik edilerek uğurlandılar.


Mezuniyet töreninin devamında bölümlerimiz bazında dereceye giren öğrencilere plaket takdimleri gerçekleştirildi ve başarılarının devamı dilenerek uğurlandılar. Daha sonra fakültemizin 2024 akademik yılı mezunları keplerini havaya fırlatarak müzik dinletileri eşliğinde mezun olmanın coşkusunu kutladılar.