Hey üniversiteli!

Kendini eğitimlerle geliştirmeye, mülakat deneyimi yaşamaya, insan kaynakları koçlarının tavsiyeleri ile güçlenmeye ve iş dünyasına hızlı bir giriş yapmaya ne dersin?

Kalkınma Ajansları 2022-2023 Genç İstihdamı teması kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı seni Yeni Nesil Yetkinlik Programı’na davet ediyor.

Yeni Nesil Yetkinlik Programı'nda uzman eğitmenler ile gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak, yeni yetkinlikler kazanacak, yapay zekâ desteği ile hazırlanan mülakat simülasyonuna dâhil olacak, insan kaynakları koçlarının tavsiyeleri ile güçlenecek ve iş dünyasına hazırlanacaksın. Yeni Nesil Yetkinlik Programı’nı tamamladığında alacağın katılım belgesi ve edineceğin portföy ile yeni iş fırsatları yakalamak için önemli bir avantaja sahip olacaksın.

Heyecan verici, değil mi?

Cevabın "Evet!" ise,

🔹Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerindeki üniversitelerden birinde 3. sınıf, 4. sınıf öğrencisi veya yeni mezunsan,

🔹Kariyer odaklı gelişime önem veriyorsan,

🔹Öğrenmeye ve öğrendiklerini paylaşmaya açıksan,

🔹Programa tam katılım göstereceğini taahhüt ediyorsan,

bu program tam sana göre!

14 Kasım (Salı) saat 18.00’e kadar başvuru formunu özenle doldur ve bizden gelecek maili bekle.

Başvuru Formu: https://forms.gle/i74LDRTxp98edj5v9

Soruların için adresinden bize ulaşabilirsin.

*Yeni Nesil Yetkinlik Programı’nın tüm faaliyetleri çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerindeki üniversitelerde eğitim gören gençleri kapsamaktadır.

*Öğrenme Programı kapsamında gerçekleştirilecek eğitimler çevrim içi olarak 19.00'dan sonra başlayacaktır.