Kırşehir İHH (İnsani Yardım Vakfı) Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Rabia Cerit, Halkla İlişkiler sorumlusu Fatma Altaş, Eğitim Sorumlusu Saime Tekes, Sekreterya Şeyma Koca Ağa, Sosyal İşler sorumlusu Şenay Ünal, Genç İHH Başkanı Elif Atmaca Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin’i makamında ziyaret ettiler. Komisyon Başkanı, dünyanın farklı coğrafyalarında yardıma ihtiyacı olan mazlumlara insani yardımı ulaştırmayı amaç edinen STK’nın Kırşehir’de yaptıkları çalışmalar hakkında Dekanımız Prof. Dr. Nur Çetin’i bilgilendirdiler. Fakülte Dekanımız, mevcut şartlarda yapılan bu yardımların önemine değinerek, bu konuda gönüllülük esasında çalışan İHH faaliyetlerinin halkımız tarafından takdir edildiğini ve Türkiye’mizin dünyadaki imajı adına büyük katkı sağladığını vurguladılar.

Dekanımız Prof. Dr. Nur Çetin, Kırşehir İHH Kadın Kolları yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediler; bununla birlikte özellikle kadınlara yönelik eğitim ve yardım faaliyetlerinde işbirliğine ve ortak çalışmalara açık olduklarını belirttiler.

Olusturulma Tarihi:2021-06-28 22:47:45
Guncelleme Tarihi: 2021-06-28 22:49:46