İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri Formasyon Başvuru Şartları

BAŞVURUDA BULUNAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE ŞARTLAR

  1. Formasyon için yalnızca 3. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir. Formasyon başvurusunda bölümlerin kabul edeceği öğrencilerin kontenjanlar dahilinde sıralamasında GANO’ları esas alınacaktır.
  2. Formasyon dersleri yüz yüze yürütülecektir. Devam-Devamsızlık konusunda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği “Devam Mecburiyeti” başlıklı 18. maddesi hükümleri esas alınacaktır.
  3. Formasyon müfredatı dikkate alındığında, Güz ve Bahar Dönemindeki teorik dersler haftalık bir buçuk güne tekabül etmektedir. Fakültemiz Bölümlerinde eğitim alan öğrenciler ders yoğunluğu ve dönem içi mesleki uygulama saatlerinin yoğunluğunu da dikkate alarak tercihte bulunmalı, ayrıca derslerin çakışması durumunda sorumluluk öğrencinin kendisine ait olacaktır.
  4. Pedagojik Formasyon Eğitimine başvurmak isteyen öğrencilerin ekte sunulan Genel İstek Formunu doldurarak başvurularını elden ilgili Bölüm Sekreterliklerine 13 Eylül 2024 mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

 FR-010 Genel İstek Formu Formasyon Başvurusu Formunu İndirmek İçin Tıklayınız

FaLang translation system by Faboba
© 2024, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Eski Web Sitemiz
Geliştirme Ekibi